fbpx
Njoftim

Njoftim

Listat e aplikantëve të cilët janë pranuar si student në studimet master dhe rezultatet e provimit pranues per studentet e studimeve master ne:

Fakultetin e Biznesit

Departamenti

Administrim Biznesi – Me notë Mesatare

Administrim Biznesi – Provimi pranues

Administrim Biznesi në gjuhën boshnjake

Kontabilitet dhe Financa –  Me notë mesatare

Menaxhimi i Burimeve Njerëzore – Me notë mesatare

Menaxhimi i Burimeve Njerëzore – Provimi pranues

Fakulteti Juridik

Drejtimi Kushtetues dhe Administrativ – Me notë mesatare

Drejtimi Kushtetues dhe Administrativ – Provim pranues

Fakultetin e Menaxhimit në Turizem, Hotelieri dhe Mjedis

Departamenti

Menaxhimi i Mjedisit

Regjistrimi i studentëve bëhet me dt. 14 dhe 17.11.2014 prej orës 10 në objektet e Fakultetit të Biznesit


 

Translate »