fbpx

Njoftohen studentet e vitit te II-te, deparatmenti KF se konsultimet dhe vendosja e notave ne lenden Financat e Korporatave, provim i mbajtur nga Komisioni  me date 03.11.2015, do te mbahen diten e Marte, 17.11.2015 prej ores 13:3

Translate »