fbpx
Njoftim

Pas shqyrtimi te Raporteve te Komisioneve te Ankesave te Fakultetit te Biznesit dhe Fakultetit Juridik, Senati i UHZ me mbledhjen e mbajtur me 12.11.2015 mori vendim qe te aprovohen këto raporte dhe kandidatet e poshtëshënuar pranohen si studentet te rregullt ne studimet Master ne Fakultetet përkatëse.

Kandidatet e poshtëshënuar duhet te paraqiten me dt. 13.11.2015 nga ora 09-15 për regjistrim ne zyrën e Drejtoreshës për çështje studentore ne Fakultetin Juridik.

Administrim Biznesi – MASTER
1. Besfort Feim Haxhnikaj
2. Vlor Fatos Ukella
3. Fidan Fadil Gashi
4. Rina Shaqir Vokshi
5. Arita Shefqet Ukella
6. Dren Ali Kolica
7. Ilir Fadil Ferati
8. Vlora Rame Gashi
9. Arbnor Bali Lajqi
10. Elbasan Zeke Bardhaj
11. Adelina Afrim Kastrati
Kontabilitet dhe financa – MASTER
1. Ali Nevruz Zhuniqi
2. Donika Adem Muqkurtaj
3. Shpat Musa Nivokazi
4. Rineta Menduh Haxhiajdini
5. Pajtim Sylejman Bytyçi
6. Pajtim Hamdi Hasanmetaj
7. Arijana Nevzat Bojku
8. Fitor Genc Hoxha
9. Kaltrina Petrit Kollqaku
10. Arxhend Muzli Lokaj
11. Gentiana Ibrahim Bezeraj
12. Sali Sefer Shoshi
13. Skender Halit Hakaj
Menaxhim i Burimeve Njerezore – MASTER
1. Arbrore Riza Haxhija
2. Artizana Isuf Mazrekaj
3. Saranda Shefqet Nikqi
4. Liridona Januz Sejdija
5. Petrit Bajram Bajraktari
6. Herta Afrim Spahija
7. Ilir Gani Atashi
8. Hyrmete Lutfi Bejtullahu
9. Ilirjana Sadri Dervishaj
10. Njomza Afrim Gora Tigani
11. Elfida Smajl Asani
12. Bekim Kole Syla
Drejtimi Administrativ – Kushtetues – MASTER
1. Edona Murati
2. Selina Kasapolli
3. Adelina Goska
Drejtimi Juridik – Penal – MASTER
1. Burim Raçi
2. Albert Tetaj
3. Qerim Begolli

Translate »