fbpx
Njoftim

Me datën 09.11.2015. U.d. Dekani Prof.Ass.Mr. Mimoza Pajaziti Dranqolli i Fakultetit të Arteve priti sot donatoret Z. Dorothea nga fondacioni PIROLO, ku studentet përfituan nga ky donacion tri pianino. Meqërast studentet dhe mësimdhënësit e Fakultetit të Arteve falënderuan Z. Dorothea për mbështetje të vazhdueshme për pasurimin e fondit të instrumenteve në Fakultetin e Arteve.

Translate »