fbpx

Njoftohen studentet e vitit te dyte, te drejtimit “Administrim bizenesi” se provimi ne “Shkrim akademik”, i parapare per te shtunen, me 07.11.2015, do te mbahet te premten, me 06.11.2015, sipas ketij rendi:

13.00 – studentet, emri i te cileve fillon me shkronjat A-NJ
14.00 – studentet, emri i te cileve fillon me shkronjat O-Zh, si dhe studentet e gjeneratave te mehershme.
Provimi ne “Gjuhe shqipe” mbahet po te premten, me 06.11.2015, ne oren 14.00.

Translate »