fbpx

Njoftohen studentet e nivelit master të cilët kanë vijuar mësimin në Lëndën  Organizim dhe Menaxhment me Prof. Shyqyri Llacin, se provimi do të mbahet me dt. 12.10.2015 në orën 16:00.

Translate »