fbpx
Njoftohen studentet e nivelit MA, drejtimi AB dhe KF, se provimi ne lenden “E drejta e EU-se” i parapare te mbahet me 25.09.2015, do te shtyhet per daten 02.10.2015, ne oren 16:00 (Prof.Ass.Dr.Remzije Istrefi).

 

Translate »