fbpx

Njoftohen studentet e vitit III, drejtimi AB te Fakultetit te Biznesit se provimi nga lendet:
Organizimi i Ndermarrjes dhe
Organizimi Industrial
te parapara te mbahen me daten 19.09.2015, ne oren 10.00 do te mbahen te njejten dite por ne oren 14.00. Ky ndryshim i orarit vie per shkak te provimit pranues.
Driton Sylqa, ligjerues

Translate »