fbpx

Njoftohen studentët e diplomuar gjatë muajve prill, maj, qershor dhe korrik 2014, që diplomat e tyre janë të gatshme dhe mund të vijnë t’i marrin në zyrën e diplomave në ndërtesën e Fakultetit Juridik.

Translate »