fbpx

Njoftohen studentën e vitit të tretë të Fakultetit në Menaxhimin e Turizmit, Hotelerisë dhe mjedisit, se provimi në Lëndën Mjedisi i Biznesit mbahet me datën 11.07.2015 në ora 9:00.

Translate »