fbpx

Lajmerohen studentat e drejtimeve TPB dhe AA se provimi ne lendet Botanike e pergjithshme dhe Botanike sistematike, pjesa teorike :Prof.Dr. Fadil Millaku mbahet me date 13.07.15 ne ora 09:00.

Translate »