fbpx

Njoftohen studentët e vitit III të Fakultetit të Biznesit se vendosja e notave, përkatësisht mbajtja e konsultimeve me prof. Ujkan Bajra lidhur me provimin në lëndën Planifikimi Mikroekonomik (Drejtimi AB) dhe Politika e Investimeve në Biznes (Drejtimi KF) do të mbahen të mërkuren me dt. 08.07.2015 nga ora 09:30AM.

Translate »