fbpx

Njoftohen studentët e viti II të Fakultetit të Biznesit se vendosja e notave në indeks, përkatësisht mbajtja e konsultimeve me prof. Ujkan Bajra lidhur me provimin Taksat dhe Korporatat do të mbahen të enjten me dt. 02.07.2015 nga ora 10:00.

Ndërsa për studentet të cilët e kanë paraqit provimin përmes SEMS-it vendosja e notave në aplikacion do të bëhet me dt. 01.07.2015, deri në ora 14:00 (ditë e mërkure), për shkak të mbylljes se aplikacionit brenda pak orëve prej momentit të vendosje se notës.

Translate »