fbpx

I njoftojme studentet e vitit te trete te Fakultetit te Biznesit, te drejtimit: Administrim Biznesi, se provimi nga lenda: “Shkrim akademik”  dhe “Gjuha shqipe ” te Prof. Vehbi Miftari do te mbahet neser, me 30.06.2015, ne oren 10.00.

Translate »