fbpx

Njoftohen studentet e vitit të dytë të drejtimit Kontabilitet dhe Financa, grupi C1 si dhe studentët e vitit të tretë, se ushtrimet në lënden Menaxhimi i Burimeve Njerëzore dhe ato në lëndën Shkathtësitë e Komunikimit me asistentin Rajan Arapi nuk do mbahen të premten me datë 22.05.2015. Të njejtat do të zëvendësohen gjatë javës së ardhshme për të cilat do njoftoheni paraprakisht.

Please follow and like us:
ShqipBosanskiEnglish