fbpx

Njoftohen studentët e viti III-të të Fakultetit të Biznesit, Drejtimi AB, se përshkrimi i notave në indeks dhe konsulltimet me prof. Ujkan Bajra lidhur me provimin “Planifikimi Mikroekonomik do të mbahen të shtunden me dt. 16.05.2015 nga ora 10:30

Translate »