fbpx

Njoftojmë studentët e Fakultetit të Biznesit, të drejtimit: Administrim Biznesi, se ligjeratat e parapara në lënden “Shkrim akademik” sot me 06 Maj 2015 nuk do të mbahen, për arsye objektive. Ato do të zëvendësohen një ditë tjetër, ne pajtueshmëri me studentët dhe me dekanatin.
Kerkojmë mirekuptimin tuaj!

Translate »