fbpx

Njoftohen studentet te departamentit AB dhe KF qe provimet nga lenda:

Shkrimi akademik ne biznes (1111) AB Obligative
Shkrimi akademik ne biznes (1307) AB Zgjedhore
Gjuhe shqipe (1308) AB Obligative
Gjuhe shqipe (2308) KF Obligative

te parapar te mbahen me 22.04.2015 ne ora 13:00, do te mbahen me 24.04.2015
( e premte) ne ora 12:00 ne sallen A1.

Translate »