fbpx

Njoftohen studentet te vitit e pare, departamentit Kontabilitet dhe Financa, qe kollokfiumi i dyte nga lenda Menaxhmenti, te prof.Ibish Mazreku, do te mbahet me 20.01.2015 (e marte) me orar te parapare per ligjerata.

Translate »