fbpx
Njoftim

Njoftohen të gjithë të interesuarit që dëshirojnë të aplikojnë në programet e studimet bachelor të Universitetit “Haxhi Zeka” në Pejë, se me datë 16.07.2022, e shtunë, ora 09:00-15:00, do të punojnë shërbimi studentor dhe do të bëhet pranimi i dokumentave nëpër fakultete përkatëse.

Please follow and like us: