fbpx
Njoftim
Konsultimet për këto provime, tek profesori Rrustem Asllanaj do te mbahen te premten me datën 29.06.2018 duke filluar nga ora 14:00 për këto lende:
1. Kontabiliteti i NVM-ve (Viti III)
2. Analiza Financiare (Viti III)
3. Bazat e Financave dhe Kontabiliteti Menaxherial (Viti II)
4. Kontabiliteti Menaxherial (Viti III)
5. Kontabiliteti Financiar i Avancuar (Viti III)
Vërejtje: Ne konsultime kane te drejte te marrin pjese ata studente te cilët iu kane nënshtruar këtyre provimeve.
Translate »