fbpx
Njoftim

Njoftohen studentët e vitit të tretë, departamenti KF se me datë 30.11.2017 do të mbahen zëvendesimet e ushtrimeve në lëndet Kontabiliteti Menaxherial dhe Kontabiliteti i NVM-ve.

Kontabiliteti Menaxherial  – MSc. Fisnik Morina, PhD (c) – ora 13.20 – 14.40 
Kontabiliteti i NVM-ve MSc. Valdrin Misiri – ora 14.40 – 16.00

Translate »