fbpx
Njoftim

Lajmërim

Lajmërohen studentet e vitit te dyte KF te cilët kane ushtrime ne lenden Ekonomia e EU-se dhe Kosova tek Ass. Blerand Kadrijaj, se nesër me datën 24.11.2017 nuk do te mbahen ushtrimet. Gjithashtu, ligjëratat me Prof. Besim Beqaj do te mbahen nesër (24.11.2017) nga ora 16:00.
Ushtrimet do te zëvendësohen ditën e Shtune (25.11.2017), sipas orarit te rregullt.

Me respekt

MSc. Blerand Kadrijaj

Translate »