fbpx
Njoftim

Lajmerohen studentet e vitit të dytë drejtimi AB dhe KF se konsultimet në lëndet Ekonomia e Eu-së dhe Ekonomia monetare do te mbahen me datën 23.11.2017 duke filluar prej orës 14:45.

Prof.Asoc.Dr. Muhamet Sadiku

Translate »