fbpx
Njoftim

Njoftohen të gjithë studentët e nivelit Bachelor dhe Master, departamenti AB dhe KF, të cilët janë nënshtruar provimeve te Prof.Dr. Halit Shabani dhe Prof. Dr. Ibish Mazreku, se konsultimet mbahen me datë 22.11.2017, ne bazë të këtij orari:

1. Taksat dhe Korporatat (KF) – ora 13.00
2. Makroekonomia II (AB) – ora 14.00
3. Tregjet dhe Institucionet Financiare (AB) – ora 14.00
4. Menaxhimi i Riskut Financiar (KF Master) – ora 15.00
5. Menaxhimi i Institucioneve Financiare (KF Master) – ora 15.00
6. Ndërmarresia (AB Master) – ora 15.30
Translate »