fbpx
Njoftim

Debati ” Qendrueshmeria e legjislacionit të ri mbi Sigurinë dhe Shendetin në punë”,  do të mbahet nesër në ora 11:00 në sallen nr.1, të Falultetin Juridik.

Translate »