fbpx
Njoftim

Njoftohen studentët e vitit te dytë të MTHM qe provimi e Drejta në Turizëm dhe Hoteleri të profesori Afrim Hoti mbahet me datën 18.11.2017 ne ora 11.
Me respekt.
Prof.Ass. Dr. Bedri Millaku-Ud. Prodekan

Translate »