fbpx
Njoftim

Njoftim

Njoftohen te gjithë kandidatët e interesuar për aplikim ne studimet Master në programin “Qeverisja Lokale dhe Shoqëria Demokratike” që:

Pezullohet aplikimi në programin e përbashkët Master me Universitetet, “Kadri Zeka” në Gjilan dhe “Ukshin Hoti” në Prizren  “Qeverisja Lokale dhe Shoqëria Demokratike” . Për çdo ndryshim eventual do të njoftoheni në web të Universiteti Haxhi Zeka (www.unhz.eu).

Translate »