fbpx
Njoftohen studentët e nivelit master  që  Vendimet  e Kolegjiumit të 22 -të për fazën e parë dhe të dytë, mund të i marrin  në Bibliotekën e fakultetit të Biznesit duke filluar nga data 27.09.2017.
Translate »