fbpx
Lajmërohen studentët e Fakultetit të Biznesit se provimi me shkrim në kursin Matematika për biznes dhe ekonomi, i paraparë të mbahet më 18.09.2017, do të mbahet më 19.09.2017 në ora 13:00.
Prof. asoc. Dr. Xhevat Krasniqi
Translate »