fbpx

Njoftohen studentët e vitit të dytë, departamenti Kontabilitet dhe Financa (niveli master) se konsultimet në lënden Menaxhimi i Institucioneve Financiare, Prof. Dr. Ibish Mazreku, MSc. Fisnik Morina, do të mbahen me datë 14.09.2017 ora 11.00 në Objektin A.

Translate »