fbpx

1. Lajmerohen studentet e vitit të dytë drejtimi AB dhe KF se konsultimet në lëndet Ekonomia e Eu-së dhe Ekonomia monetare do te mbahen me datën 13.09.2017 duke filluar prej orës 13:30.

Prof.Asoc.Dr. Muhamet Sadiku

2. Lajmerohen studentet e vitit të tretë drejtimi AB se konsultimet në lënden Politikat ekonomike do te mbahen me datën 13.09.2017 duke filluar prej orës 13:30.

Translate »