fbpx

Lajmërohen studentët e vitit të II-të, departamenti AB dhe KF se konsultimet në lëndën Financat e Korporatave tek mësimdhënës Brikenda Vokshi do të mbahen të hënën, më datë 10.07.2017 prej orës 13:00.

Translate »