fbpx

Lajmerohen studentet e vitit të dytë drejtimi AB dhe KF se konsultimet në lëndet Ekonomia e Eu-së dhe Ekonomia monetare do te mbahen me datën 07.07.2017 duke filluar prej orës 14:00.

Prof.Asoc.Dr. Muhamet Sadiku

Lajmerohen studentet e vitit të tretë drejtimi AB se konsultimet në lënden Politikat ekonomike do te mbahen me datën 07.07.2017 duke filluar prej orës 14:30.

Prof.Asoc.Dr. Muhamet Sadiku

Translate »