fbpx

Njoftohen studentët e nivelit master që Vendimet e Kolegjiumit të 20 -të për fazën e parë dhe të dytë, mundë të i marrin prej ditës së Hënë dt. 03.07.2017 në Bibliotekën e fakultetit.

Translate »