Njoftojmë studentët e departamentit Kontabilitet dhe Financa – viti III, se testi nga lënda “Biznesi Ndërkombëtar” mbahet me 03 Prill 2015 (E premte) sipas orarit në vijim:


A – E, Salla B2
13:30 – 14:00 ;


F – M Salla B2
14:00 – 14:30


N – Z Salla B1
14:30 – 15:00

Translate »