fbpx
Njoftim mbi nderrim te terminit per mbajtje te provimeve tek Prof. ass.dr.Ibrahim Krasniqi me date 15.06.2017
Studente te nderuar/a,
Njoftoheni se provimet  e parapara sipas orarit te provimeve tek Prof. ass. dr. Ibrahim Krasniqi do te mbahen te njejten date pra me 15.06.2017 sipas ketij orari:
  • Organizim Industrial nga ora 17.00
  • Bazat e Ndermarresise per te dy drejtimet AB dhe KF nga ora 18
  • Ekonomi Nderkombetare(ata qe kane paraqitur) nga ora 17.00
  • Organizim i ndermarrjes (Gjenerate e vjeter) nga ora 18.00
Translate »