fbpx

Njoftohen studentet e nivelit master drejtimi  AB dhe MBNJ qe konsultimet ne lenden ” Menaxhim i avancuar i projekteve” dhe  “Lidershipi” mbahen te merkurën nga ora 10.15

Translate »