fbpx
Njoftohen studentët e vitit të II-të, departamenti  KF se konsultimet në lëndën Taksat dhe Korporatat tek mësimdhënës: Brikenda Vokshi mbahen nesër me datë 14.04.2017 prej orës 10:30.
Translate »