fbpx
Njoftimi
Njoftohen studentet e vitit te pare dhe vitit te trete se provimet ne lenden E Drejta Biznesore dhe Sociologjia qe jane parapare te mbahen te henen, mirepo per shkak te festes zyrtare ato do te shtyhen dhe do te mbahen te marten ne oren 14:40 me daten 11.04.2017 ne sallen C2.
Translate »