fbpx

Hyrje në Statistikë, Kontabilitet dhe Financa, viti i parë,
Konsultimet do te mbahen me Profesorin e lendes Prof.Dr.Marjan Dema, me date 04 Mars dite e Shtune ne ora 11:00.

Translate »