fbpx

Lajmerohen studentet se konsultimet ne lenden ekonomia nderkombetare dhe lidershipi – Prof. ass. Dr. Ibrahim Krasniqi do te mbahen te merkuren qe vie me 1.03.2017 nga ora 13.30

Translate »