fbpx

Lajmërohen të gjithë studentët e vitit të parë të Fakultetit MTHM, se konsultimet për rezultatin e provimit, të mbajtur me 14.02.2017 në lëndën: Bazat e Biznesit në Turizëm dhe Hotelieri do të mbahen të hënën – 20.02.2017, sipas sallave si keni hy në provim:

Salla B2: 10:00-10:30

Salla A6: 10:30-11:00

Salla A5: 11:00-11:30

Studentët të cilët janë ftuar në konsultime do të pyeten.

Translate »