fbpx

Njoftohen studentët e vitit të dytë, departamenti: Kontabilitet dhe Financa (Master), se konsultimet në lidhje me testin e dytë vlerësues në lënden Menaxhimi i Institucioneve Financiare, Prof. Asoc. Dr. Ibish Mazreku – MSc. Fisnik Morina, do të mbahen me datë: 03.02.2017, në ora 16.00.

Translate »