fbpx
Njoftim
Njoftohen studentet e drejtimeve TPB, AA dhe TU,  se pjesa praktike e provimeve ne lenden e biologjise, botanikes dhe zoologjise mbahen ne datat si me poshte:
 Botanike me 28.02.17  ne ora 10h,drejtimet TPB dhe AA
 Biologji    me 28.02.17    ne ora 12h, drejtimi TU
 Biologji    me 04.02.17  ne ora 12h, drejtimi TPB
 Zoologji   me 04.02.17   ne ora 10h, drejtimi AA
Translate »