fbpx
Nënkryetarja e Kuvendit të Republikës së Kosovës Duda Balje vizitojë Universitetin “Haxhi Zeka” në Pejë

Nënkryetarja e Kuvendit të Republikës së Kosovës Duda Balje vizitojë Universitetin “Haxhi Zeka” në Pejë

Nënkryetarja e Kuvendit të Republikës së Kosovës Duda Balje vizitojë Universitetin “Haxhi Zeka” në Pejë

Menaxhmenti i UHZ-së priti sot nënkryetaren e Kuvendit të Republikës së Kosovës, znj. Duda Balje e cila ishte e interesuar rreth studimeve dhe vështirësive të cilat po përballet komuniteti boshnjak. Me këtë rast znj. Balje u shpreh e gatshme për të ndihmuar UHZ-në në proceset e ardhshme të zhvillimit akademik dhe institucional. Rektori Mrasori e njoftojë nënkryetaren Balje për vështirësitë që po përballet UHZ, me mësimdhënësit në gjuhën boshnjake edhe kërkojë që sipas mundësive të ndihmohet në këtë proces, meqë shumë nga stafi i mësimdhënësve në gjuhën boshnjake, kishte diplomë të panostrifikuar dhe si rrjedhojë e inspektimit, është dashur që të merren masa ligjore si për mësimdhënësit në gjuhën shqipe. Kjo është bërë me qëllim të rritjes dhe ruajtjes së cilësisë së studimeve në UHZ.

Please follow and like us:
Translate »