fbpx

Mundësi punësimi

Mundësi punësimi

Bazuar në marrëveshjen e realizuar së fundi nga Fakulteti Menaxhment në Turizëm, Hoteleri dhe Mjedis me Shoqatën e Turizmit Alternativ të Kosovës( KATA), studentët do të kenë mundësi që të punësohen në fushat përkatëse.

Për më shumë informata rreth mundësive të punësimit, studentët duhet të lajmërohen në njësinë akademike në dekanat.

Translate »