fbpx
Mbarëvajtja Mësimore

Prorektorja për Mësimdhënie dhe Çështje Studentore Prof.Ass.Dr. Sabiha Shala, së bashku me Prorektorin për Buxhet, Financa dhe Infrastrukturë  Afrim Selimaj, mbajtën sot një takim me asistentët e rregullt të Universitetit “Haxhi Zeka”.

Arsyeja e këtij takimi ishte për të diskutuar rreth mbarëvajtjes së procesit mësimor, si dhe për procesin mësimor për këtë semestër dhe semestrin e ardhshëm.

[Best_Wordpress_Gallery id=”8″ gal_title=”Mbarëvajtja mësimore-3″]

Translate »