fbpx

Marrëveshje bashkëpunimi me Institute for Knowledge Management (IKM)

Me datë 9.10.2018 u nënshkrua një marrëveshje bashkëpunimi në mes të Fakultetit të Biznesit – UHZ dhe institutit “Institute for Knowledge Management” (IKM).,

Instituti IKM është një institucion hulumtues shkencor dhe edukativ. Ndër tjerash, IKM publikon rregullisht revistën Knowledge International Journal. Revista është e indeksuar ne Ebsco dhe do të publikoj një vëllim të veçantë për punimet e përzgjedhura që do të dalin nga konferenca e dytë ndërkombëtare qe organizohet nga Fakulteti i Biznesit, Fakulteti i MTMH-së dhe Fakulteti i Agrobiznesit. Informata më të hollësishme për këtë konferencë mund të gjeni ketu.

Translate »