fbpx
Listat dhe orari i mbajtjes së provimit pranues për afatin tretë plotësues për studimet bachelor në vitin akademik 2016/2017

Listat dhe orari i mbajtjes së provimit pranues për afatin tretë plotësues për studimet bachelor në vitin akademik 2016/2017

Listat dhe orari i mbajtjes së provimit pranues për afatin tretë plotësues për studimet bachelor në vitin akademik 2016/2017

Informatat për provim pranues 2016/2017

Plotësimi i testit bëhet vetëm me laps kimik me ngjyrë të kaltërt

Provimi pranues do të mbahet me dt. 11.10.2016 sipas listave të mëposhtme

I. Fakulteti i Biznesit

Administrim Biznesi

Vendi: Fakulteti i Biznesit – Objetkti B – Salla B1

Administrim Biznesi në gjuhën boshnjake 

Vendi: Fakulteti i Biznesit – Objetkti A – Salla A3

Kontabilitet dhe financa 

Vendi: Fakulteti i Biznesit – Objetkti B – Salla B2


III. Fakulteti i Menaxhimit në Turizëm, Hoteleri dhe Mjedis

Menaxhment dhe Turizem ne Hotelieri

Vendi: Fakulteti MTHM – Objekti C –  Salla C1


V. Fakulteti i Arteve

Edukim në muzikë

Vendi: Fakulteti i Arteve – Kati i III

Edukim Artistik në Instrumente Frymore

Vendi: Fakulteti i Arteve – Kati i III

Regji Filmi dhe TV

Vendi: Fakulteti i Arteve – Kati i III

Translate »